HTML

Sárkány Lovagrend

Warhammer Online. Karak-Norn szerver. Sárkány Lovagrend guild.

Friss topikok

  • Ében: Na ja... (2010.09.22. 09:30) 1.3.6 - RDPS Sovereign
  • Greatsogron: Lesz másik tactic, ami hasonlóan műxik... (2010.07.16. 07:25) 1.3.6...
  • Greatsogron: Na végre, örülök, hogy ez a blog is föléledt :) Magic DPS-nek is kipakolhatnák az új szetjét. (2010.07.14. 07:57) Back...
  • Bjar: Tényleg? akkor rosszul olvastam.. hm.. az más:) akkor majd gondolom leszek, ha kezdődik az év:) mo... (2010.07.09. 20:05) Guild invájt...
  • solat: @Selaris: img59.imageshack.us/img59/7660/zavarodott794.jpg némi cenzúra után :P (2010.05.29. 20:38) 1.3.5 - kisebb forró fix

"Bekeményít" a guild... (2.)

Zavarodott 2010.03.17. 16:46

Pár nappal ezelőtt már szó volt róla, (itt) hogy guildünk a jelenlegi, szinte szabály nélküli életét kicsit megváltoztatja. A mostani kettő soros „törvényünket”, ami a crestrollról szólt felváltja egy kicsit komplexebb „szabályrendszer”. Nah most ezt nem úgy kell érteni, hogy most mi lettünk a hardcore guildek leghardcorabbika. Ezt csak annyit tesz, hogy a későbbi félreértések elkerülése végett pár szabályozás bevezetésre kerül. Reméljük, hogy ez nem veszi el senki kedvét guildünktől. Igazából próbáltuk úgy megalkotni őket, hogy semmilyen teljesíthetetlen ne legyen benne.

Arról már volt szó, hogy hogyan változott meg a guild „vezető” rétege, és pár dolgot az előző postban már letisztáztunk. Itt most arról lesz szó, hogy mit is várunk el pontosan a guild jelenlegi tagjaitól. Pár dolog akkor:

Ami kötelező volt és lesz:

  • Teamspeak használata (lehetőleg a jövőben kerüljük azt, hogy részegen jövünk fel TS-re, valamint sokan nem kedvelik az üvöltöző, káromkodó embereket, TS adatok ingame),
  • Queue Queuer addon,
  • Assistolni kötelező (nem írok addont, az a lényeg, hogy assistolj, ha assistolni kell),
  • RR60+os karakter needelhet Warlord és Royal Crestre,
  • az instance-okban a main karaktereknek előnyük van a lootra, ami nekik még nem esett ki. Ez vonatkozik a kingrunra is, ha lehetőség van rá akkor az alt lemond a main javára a lootról. Ha kettő ugyanolyan class-ú main van a partyban akkor az elsőbbség azé, aki régebb óta a guild tagja,
  • először mindenkinek csak egy karaktere lehet a guildben, aminek a szintje minimum 30-as (nem renown rank), ez a szinthatár a jelenlegi tagokra már nem vonatkozik, de a cél legyen az, hogy minél gyorsabban elérd legalább ezt a szintet,
  • a későbbiek során akkor indíthat valaki ALT karaktert, ha a main karaktere elérte az rr55-ös szintet, és akkor indíthatja a következő altot ha az altja is meghaladta ezt.EZ VONATKOZIK A JELENLEGI GUILDTAGOKRA IS!!!
  • ha valaki 4 hétnél tovább inaktív és az okát nem közli (pl. kiváló erre a member note) akkor attól sajnos megválunk, mert millió inaktív karakter volt eddig is.
  • ebből következik, hogy légy aktív.

 

Jogok

Az, hogy ki milyen jogokkal rendelkezik a guilden belül azt mindenki megnézheti ingame. Ha valami segítségre van szükséged, vagy olyan dolgot szeretnél, amihez nincs jogosultságod akkor kérdd meg a magasabb guildrankban lévőket. NE KÖVETELŐZZ!!

Ami fontosabb, hogy zászlót csak veterán szinttől felfele lehet használni, ahogy keepet claimelni is. Guild invite és kick pedig a vezetőnk és a jelenleg alatta álló három ember joga. ( tisztek ;) )

Végezetül

Hát ahogy megnézzük ezeket a dolgokat kettő fontosabb változás van. Az egyik az, hogy kinek lehet alt-ja a guildben. A másik pedig a minimum a 30-as szint, hogy csatlakozni lehessen a guildbe. Amúgy véleményem szerint ezeket a szabályokat bevezetve csak megkíméljük magunkat az esetleges konfliktusoktól. Ha bármi változna vagy új szabály kerülne bevezetésre akkor azt tudatni fogom.

Jó Játékot!

Címkék: guild

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkanylovagrend.blog.hu/api/trackback/id/tr801847417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HontalaN 2010.03.17. 21:08:08

Remélem minden guild tag elolvassa a fentieket, ha van egyéb ötlet szívesen meghallgatjuk/elolvassuk, de egyelőre ezek a szabályok élnek.

Zavarodott 2010.03.18. 00:32:43

Így van. Mindenki olvassa mint egy kötelező olvasmányt.;)

Selen 2010.03.18. 12:57:20

Magamból kiindulva ne úgy mint 1 kötelező olvasmányt, mert akkor nem olvastam volna el. :D

Levanka 2010.03.19. 00:06:15

Hajrá,Hajrá :)

Utolsó mondat sajtó hiba. :P
süti beállítások módosítása